Puss og poléring hos tannlege i Drammen

Daglig inntak av mat og drikke som kaffe, te, rødvin, samt bruk av tobakksprodukter som røyk og snus, kan føre til uønskede misfarginger på tennene. Disse misfarginger legger seg som et mørkt belegg på tennenes overflate og kan ofte være utfordrende å fjerne på egen hånd.

Ved vår tannklinikk i Drammen tilbyr vi profesjonell puss og polering av tennene, en tjeneste designet for å fjerne overfladiske misfarginger og gi deg tilbake ditt strålende smil.

Puss og polering hos tannlege i Drammen   Misfaring på tennene - Tannlege i Drammen

Ønsker du mindre misfaring på tennene?

Våre tannpleiere i Drammen er eksperter på å fjerne overfladiske misfarginger gjennom grundig puss og polering. Ved bruk av spesiell pussepasta med ekstra slipemidler, eller ved hjelp av saltblåsing (airflow) , kan vi effektivt fjerne disse beleggene og gjenopprette tennenes naturlige glans. I tillegg tilbyr vi fjerning av tannstein, som også kan være en bidragsyter til misfarging.

Det er viktig å merke seg at selv om tennene kan virke lysere etter behandlingen, er det ikke tennenes egentlige farge som er endret.

Forebygging av misfarging

For å opprettholde et strålende smil og redusere fremtidige misfarginger, anbefaler vi følgende:

  • Redusere inntak: Prøv å begrense inntaket av mat og drikke som kan misfarge tennene.
  • Grundig rengjøring: En god munnhygienepraksis, inkludert bruk av elektrisk tannbørste, kan bidra til å redusere dannelsen av nye misfarginger.
  • Vær forsiktig med slipemidler: Selv om noen tannkremer inneholder ekstra slipemidler for å bekjempe misfarging, bør disse brukes med forsiktighet for å unngå slitasjeskader på tennene.

Velg din tannlege i Drammen for puss og poléring

Vårt team av erfarne tannleger og tannpleiere bruker de nyeste metodene for å sikre at du forlater klinikken vår med et smil du er stolt av.

Er du bekymret for misfarging av tennene eller ønsker du ganske enkelt å forbedre ditt smil? Ta kontakt med oss for en konsultasjon. La oss hjelpe deg med å oppnå det strålende smilet du fortjener.