Om oss

Din tannklinikk i Drammen: Velkommen til Torget Tannlegesenter

Når det gjelder å velge en tannlege i Drammen, er det viktig å finne et sted hvor komfort møter kvalitet, og hvor pasientens behov alltid står i sentrum. Med et bredt spekter av tannhelsetjenester, fra den årlige kontrollen til mer spesialiserte behandlinger, er vårt mål å sikre at du forlater klinikken vår med et sunnere og lykkeligere smil.

Om Torget Tannlegesenter

Torget Tannlegesenter er ikke bare en tannklinikk; det er et sted der moderne tannpleie blir tilgjengelig for alle. Med en beliggenhet sentralt i Drammen, har vi engasjert oss i å tilby toppmoderne tannhelsetjenester som spenner fra grunnleggende undersøkelser til avanserte behandlingsprosedyrer. Vårt team av erfarne tannleger og  tannpleiere er dedikert til å gi deg den beste pleien, med bruk av den nyeste teknologien for å sikre effektive og komfortable behandlinger.

Våre tjenester

Vi tilbyr alle ordinære tannhelsetjenester som innebærer blant annet:

  • Undersøkelse og årskontroll: Regelmessig tannlegebesøk er grunnlaget for god munnhelse. Ved Torget Tannlegesenter legger vi stor vekt på undersøkelser og årskontroller for å identifisere potensielle problemer tidlig og gi forebyggende råd som passer dine individuelle behov.
  • Forebyggende tannpleie: Forebygging er den beste investeringen du kan gjøre i din tannhelse. Vår forebyggende tannpleie fokuserer på å opprettholde din munnhelse og forhindre utvikling av tannsykdommer. Dette inkluderer profesjonell fjerning av tannstein og opplæring i effektiv hjemmetannpleie.
  • Røntgen: Røntgenbilder er et essensielt verktøy i moderne tannpleie. De gir verdifull innsikt som hjelper vår tannklinikk i Drammen å diagnostisere skjulte problemer og planlegge din behandling med største nøyaktighet.
  • Tannfarget plastfylling: Våre tannfargede plastfyllinger blander seg naturlig med dine tenner, og gjenoppretter både utseende og funksjon etter tannråte.
  • Rotfylling: Rotfylling kan være nødvendig når en tanns nerve er skadet eller infisert. Vi bruker skånsomme teknikker for å bevare tannen og eliminere smerte, og hjelper deg med å beholde ditt naturlige smil.
  • Tanntrekking: Selv om vårt mål er å bevare dine naturlige tenner, er noen ganger tanntrekking nødvendig. Ved vår tannklinikk i Drammen utfører vi denne prosedyren med største omsorg og kompetanse, og sikrer din komfort gjennom hele prosessen.

Velg Torget Tannlegesenter som din tannklinikk i Drammen

Valget av tannklinikk er en viktig beslutning for din generelle helse. Vårt engasjement for kvalitet, pasientsikkerhet og kontinuerlig forbedring gjør oss til et naturlig valg for alle dine tannhelsebehov.

Enten du trenger en rutinemessig kontroll, forebyggende tannpleie eller mer komplekse tannbehandlinger, er vi her for å støtte deg. Ved å kombinere ekspertise med en varm og innbydende atmosfære, sikrer vi at hvert besøk til vår tannklinikk i Drammen blir en positiv opplevelse.

Besøk oss i dag og oppdag hvorfor Torget Tannlegesenter er det foretrukne valget for pasienter i Drammen. La oss jobbe sammen mot et sunnere smil.

Personvernerklæring

featured_img

Ansatte