Bro

En rimelig erstatning for manglende tenner hos Torget Tannlegesenter i Drammen

Mangler du en eller flere tenner? Tap av tenner kan ikke bare påvirke selvfølelsen, men også daglige aktiviteter som å snakke og tygge. Heldigvis er broer en rimelig og effektiv løsning for å gjenopprette ditt smil når en eller flere tenner er ødelagte eller mangler.

Fordeler med bro som tannerstatning

  • Gjenopprettelse av smilet: Broer gir deg muligheten til å gjenopprette ditt naturlige smil ved å erstatte manglende eller ødelagte tenner.
  • Forbedret tyggefunksjon: Tap av tenner kan påvirke tyggeevnen. Med en bro kan du nyte bedre tyggefunksjon og lettere fordøyelse.
  • Bedre uttale: Manglende tenner kan påvirke måten du snakker på. Broer hjelper med å gjenopprette normal uttale.
  • Bevaring av kjevebenet: En bro bidrar til å bevare kjevebenstrukturen ved å hindre at tennene rundt det manglende området beveger seg.
  • Økt selvtillit: Gjenopprettelsen av et komplett smil kan ha en positiv innvirkning på selvtilliten og selvfølelsen din.

Broer krever god hygiene og regelmessig tannpleie for å opprettholde optimal tannhelse. Med riktig pleie kan en bro vare i mange år og gi deg et strålende smil og økt livskvalitet.

Kontakt oss i dag

Ta kontakt med tannlegene i Drammen, dersom du har manglende tenner og vurderer en bro som løsning. Vi vil veilede deg gjennom prosessen og svare på eventuelle spørsmål.