Våre behandlinger

Ditt smil er vårt fagfelt

Skånsom tannbehandling for dine tenner

Ikon, tannlege

Førstegangskonsultasjon

Ved førstegangskonsultasjon tar vi oss god tid til å bli kjent med deg og hva ditt behov er. Tannlegen utfører en undersøkelse som inkluderer røntgenbilder, puss og rens for å få en konkret oversikt over hva du har behov for av behandling og gi deg et prisoverslag.

Ikon, røntgenbilde

Undersøkelse

Jevnlig kontroll og oppfølging er viktig for å opprettholde god tannhelse og forebygge karies. Vi utfører en grundig undersøkelse som inkluderer to røntgenbilder, puss og rens. Dersom det er nødvendig anbefaler vi en behandling og setter opp et prisoverslag til deg. 

Ikon, krone

Krone

Har du en tann som er ødelagt eller rotfylt? Vi fremstiller kunstig tannkrone som festes over din egen tann for å beskytte det som er igjen av den. Kronen ser helt naturlig ut og har en levetid på flere år. Behandling inkluderer tanntekniker. 

Ikon, rotfylling

Rotfylling

Har du infeksjon i en tann eller kjevebein? Rotfylling er en smertefri behandling hvor nerven (pulpa) i tannroten fjernes. Rotkanalen renses for bakterier og forsegles med et tett gummiaktig materiale som skal forhindre ny infeksjon i tannen. 

Les mer om endodonti, tidsbruk og priser

Ikon, bro

Bro

Mangler du en eller flere tenner? Manglende tenner kan påvirke hvordan du snakker, gi ubehag ved tygging og gi dårlig selvfølelse. En bro er en rimelig erstatning for manglende eller ødelagte tenner som vil gi deg smilet tilbake. Inkluderer tanntekniker. 

Ikon, skinnende tann

Tannbleking

Ønsker du hvitere tenner? Vi tilbyr skånsom og effektiv hjemmebleking. Vi tar avtrykk av tennene for å lage tannskinner tilpasset spesielt for deg. Skinnene brukes sammen med en blekegele og behandling utføres til du oppnår det resultatet du ønsker.

Ikon, sprøyte

Tanntrekking

Dersom vi ikke finner annen behandling for å redde tannen din, vil det være best å trekke den ut for å forhindre senere komplikasjoner. Vi utfører ukomplisert tanntrekking på en rask og smertefri måte. Behandlingen inkluderer bedøvelse.  

Les mer om oral kirurgi,  tidsbruk og priser

Ikon, tannlege

Spesialister

Som en komplett tannklinikk har vi også spesialister innen fagfeltene endodonti, oral kirurgi, oral medisin og oral radiografi. 

Ønsker du å bestille time eller har du spørsmål vedrørende våre behandlinger?

Send oss en henvendelse, ring oss eller ta turen innom vår nye tannklinikk i Hauges gate 1.